26 Temmuz 2013 Cuma

Ücretsiz Wp (WordPress) Dizi Eklentisi, Dizi Botu, ddizi Wp Plugin indirÜcretsiz Wp (WordPress) Dizi Eklentisi, Dizi Botu, ddizi Wp Plugin indir

Evet arkadaşlar gelelim kuru fasulyenin faydalarına, vakit buldukça blogsever ve kıymet bilir arkadaşlarımın hatırına ücretsiz bişeyler paylaşıyorum. Bir Önceki botumuzla arasında birçok farklılıklar var. Hemen anlatmaya başlayalım. ilk olarak playeri değiştirdim. daha hoş ve iyi bişey koydum. Siz beğenmezseniz açar değiştirirsiniz.Kaynak kodlarını şifrelemedim. Kişiliksiz insanlar öyle yada böyle çözüyorlar zaten. kişiliği olan kardeşlerim zaten bizim emek verdiğimizi bilip oraya küçücük bir linkimizi koyacaklardır. onlara şimdiden teşekkür ederim. Bot plugin şeklindedir. wp-content/plugins içersine attınızmı admin panelinden etkinleştirin. Ayarlar kısmında menüyü göreceksiniz.

Önceki bota oranla çok daha iyi sayılabilecek birşeydir. Kategori seçebilme, etiket ekleyebilme vs. gibi özellikleri mevcuttur. Tamamen ücretsizdir. Yazacağınız ufacık bir yorum. Sitenize ekleyceğiniz ufacık bir kod bizi mutlu etmeye yetecektir. ve Sizlere inşallah daha güzel kodlamalar sunmak için fazlasıyla yetecektir. Emeğe saygı duymayan arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum. Şimdi isteyen link eklesin isteyen eklemesin. Kodları inceleyeniz. Asıl amacımız bot yapımı konusunda sizleri geliştirmektir. Kendiniz daha değişik şeyler deneyiniz. Kodlarım açık ve türkçedir. Takıldığınız en ufak bir yer olursa çekinmeden yorum yazınız. Mutlaka cevaplarım. Aklınıza takılan bir şey olursa sorun. Balık yemeyi değil artık balık tutmayı öğrenmelisiniz.

Kodlamayı incelemeniz ve birşeyler öğrenmeniz bizi mutlu eder..

Wp Bot İndir : İNDİRMEK İÇİN TIKLA



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder